Jídelní lístek

Prohlédněte si jídelní lístek naší restaurace.
Studené předkrmy
Plátky čerstvých rajčátek s mozzarellou a bazalkovým pestem | 85 Kč |
Listový salát s červenou řepou, medovým kozím sýrem, vlašskými ořechy a bagetkou | 95 Kč |
Carpaccio z hovězí svíčkové ochucené bazalkovým pestem, parmazánovými hoblinami a lístky rukoly | 165 Kč |
Polévky
Extra silný vývar z hovězí oháňky s domácími nudlemi | 60 Kč |
Kulajda se zastřeným vejcem | 60 Kč |
Teplé předkrmy
Krevety na česneku a bílém víně | 129 Kč |
Grilované sušené švestky v anglické slanině s dijonskou hořčicí | 95 Kč |
Minutky
Biftek z mladého milovického býka na růžovém pepři s plátkem slaniny (200 g) Doporučujeme domácí hranolky | 369 Kč |
Krůtí roláda sous-vide plněná bylinkovým sýrem a sušenými rajčaty (150g) Doporučujeme hráškové pyré | 152 Kč |
Špičky z hovězí svíčkové a vepřové panenky s dijonskou hořčicí (200 g) Doporučujeme jasmínovou rýži | 228 Kč |
Grilovaná vepřová panenka s pepřovým kořením a omáčkou z lišek (200 g) Doporučujeme opékané brambory | 199 Kč |
Králičí hřbet sous-vide, kedlubnové zelí (200 g) Doporučujeme bylinkové nočky | 155 Kč |
Kuřecí prsa marinovaná v česneku, obalená anglickou slaninou a máslovou kukuřicí (200 g) Doporučujeme šťouchané brambory | 160 Kč |
Tatarský biftek s kapary, topinkami a česnekem (200 g) | 245 Kč |
Těstoviny
Pečený lilek plněný kozím sýrem a rajčatovým coulis, francouzská bageta | 145 Kč |
Domácí Tagliatelle s hříbky a parmazánem | 150 Kč |
Domácí Tagliatelle s cuketou, sušenými rajčaty a parmazánem | 150 Kč |
Ryby
Pečené filátko ze pstruha s bylinkami a pečenými rajčátky (200 g) Doporučujeme limetkové pyré | 175 Kč |
Grilovaný filet z lososa se špenátem (200 g) Doporučujemepařížské brambůrky s petrželkou | 238 Kč |
Podzimní menu - šéfkuchař doporučuje
Babiččina domácí bramboračka | 60 Kč |
Kančí kýta s červeným zelím a karlovarským knedlíkem (150g) | 175 Kč |
Hovězí líčka na červeném víně s bramborovým pyré (200g) | 197 Kč |
Pečené jehněčí kolínko s kořenovou zeleninou, bramborové pyré (300g) | 265 Kč |
Česká kuchyně
Tradiční česká svíčková s brusinkami a houskovými knedlíky (150 g) | 155 Kč |
Smažený řízek z vepřové panenky s pařížskými brambůrky s petrželkou (200 g) | 168 Kč |
1/2 Pečené křupavé kachničky se zelím, houskovými a bramborovými knedlíky | 285 Kč |
Cena pokrmů z české kuchyně je uvedena včetně příloh.
Čerstvé zeleninové saláty
Salát Golfi s restovanými kuřecími prsíčky, směsí salátů a grilovanou paprikou, francouzská bageta | 140 Kč |
Salát Golfi s kousky lososa, mátovým dipem a francouzskou bagetou | 140 Kč |
Caesar salát z římských listů s česnekovými krutony a s parmazánem (příplatek za 100g restovaných kuřecích prsíček) | 100 Kč 50 Kč |
Směs listových salátů s čekankou, modrým sýrem a vlašskými ořechy | 144 Kč |
Míchaný salát s balkánským sýrem a olivami | 55 Kč |
Přílohy
Domácí hranolky | 35 Kč |
Jasmínová rýže | 35 Kč |
Pařížské brambůrky s petrželkou | 30 Kč |
Opékané brambory | 35 Kč |
Šťouchané brambory | 35 Kč |
Bylinkové nočky | 45 Kč |
Bramborové/limetkové/hrášové pyré | 40 Kč |
Zelenina restovaná na másle | 40 Kč |
1/2 Francouské bagety - bylinková/česneková | 30 Kč |
Dětské menu
Fettucine s mákem | 45 Kč |
Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka | 55 Kč |
Přírodní kuřecí plátek, jasmínová rýže | 70 Kč |
Kuřecí řízek s bramborovou kaší | 80 Kč |
Nočky s kuřecím masem a smetanou | 65 Kč |
Dezerty
Babiččin jablečný závin | 45 Kč |
Grilovaný pomeranč se zmrzlinou se sezamem a griliášem | 68 Kč |
Tvarohové miniknedlíčky s flambovanými švestkami | 75 Kč |
Palačinka s tvarohem a sezonním ovocem/s javorovým sirupem | 60 Kč |
Panna cotta s lesním ovocem | 55 Kč |
EET od 1.12.2016
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.